SZEF
Chef Michał Bartczak
Doświadczenie gastronomiczne zdobywał przez 11 lat pracując w łódzkich hotelach, w których przeszedł przez wszystkie stanowiska od młodszego kucharza po Szefa kuchni oraz przez kolejne 3 lata w renomowanej Restauracji "Ukryte Rzeki", którą tworzył od podstaw. Uważa, że każda z kuchni Świata jest inspirująca, jednak najbliższa jest mu filozofia skandynawska. Na talerzu lubi prostotę - woli użyć kilku uzupełniających się składników niż wielu niekomplementarnych. Często sięga po dzikie zioła i rośliny. Wiedzę kulinarną zgłębia studiując książki światowych autorytetów.
/MICHAŁ BARTCZAK
Nagrody
NASZA DUMA
- Najlepsza Atmosfera w Polsce: (Fine Dining Week 2024)
- Najlepsza Restauracja: II Miejsce w Łodzi (Fine Dining Week 2024)
- Najlepszy Debiut w Łodzi (Fine Dining Week 2024)
- Najlepsza Restauracja: II Miejsce w Łodzi (Restaurant Week 2021)
- Najlepsza Atmosfera (Restaurant Week 2021)
- Najpopularniejsza Restauracja (Restaurant Week 2021)
- Najlepsza Restauracja: III Miejsce w Łodzi (Restaurant Week 2020)
- Najlepsza Restauracja: III Miejsce w Łodzi (Restaurant Week 2019)
- Najlepsza Obsługa (Restaurant Week 2019)
Food, Wine
& Friends